Restoran Maroon

Prostor je uređen moderno no u duhu starog Zagreba. Željeli smo očuvati sjećanje na dobri stari Zagreb koji je svoje goste uvijek rado primil' baš na ovom mjestu. Dodatno smo uredili i zimsku dvoranu Jardin kako bi u prekrasnom parku uživali i tijekom hladnog vremena. U restoranu Maroon i Jardin moguće je smjestiti 480 gostiju, odnosno 60 u dvorani Maroon, 120 u dvorani Jardin i 200 u parku ispod stare lipe.

Osim prostora želimo očuvati i događanja kao što su Proštenje na Veliku Gospu koje se obilježava u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Stenjevcu te zabave uz tamburaše i dobre stare hitove svakoga od četvrtka do nedjelje.

Surađujemo sa mnogobrojnim OPG-ovima, npr. sir i vrhnje naše Štefice iz Velikog Trgovišća, koja je više puta nagrađivana za najbolji sir i vrhnje, koji možete kod nas kušati u kombinaciji sa kuhanom šunkom pečenom u kruhu, koji sami svakodnevno mijesimo. Povrće uglavnom nabavljemo kod Nine, koja sve to uzgoji u Krapinskim toplicama. Patkice nam stižu iz uzgoja obitelji Obrubić, a meso iz male mesnice Bogović.

Upit za rezervaciju

Jelovnik, Vinska karta i Slastice

Jelovnik

Stari Zagrebački recepti, ukusna jela i vrhunski kuhari te osoblje čeka Vas u našem Restoranu Maroon...

Pogledaj ponudu

Vinska karta

Okupili smo vrhunske vinare i vina, konzumaciju vrhunskih vina možete isprobati...

Pogledaj ponudu

Slastice

Naši kolači podsjetit će vas na djetinjstvo!. Posjetite naše domaće slastice - Ema...

Pogledaj ponudu

Galerija slika